Grote give-away op Instagram!

Big Berchem Giveaway – de duurzame editie! Naar aanleiding van de volgende ‘BERCHEM BRUIST’ editie (9 & 10 sept.), slaan wij de handen in elkaar met enkele van onze super coole Statiestraat-buren, om 1 van jullie in de watten te leggen! Want als er 1 maand is die wel wat extra verwennerij (of budget 🤪) kan gebruiken, dan is het wel september. Wat valt er te winnen?

@tangerinesunshine geeft €50 weg om te besteden aan kleurrijke T-shirts & sweaters, interieuraccessoires of juwelen waar je hart een beetje van gaat zingen, allemaal van de hand van lokale makers!

@jolies_berchem heeft de coolste selectie vintage fashion in huis, voor klein en groot, jong en minder jong, en zij trakteren met een waardebon van €50!

Bij @talentindebuurt, Statiestraat-pionier, hebben ze een uitstekend oog voor de prachtigste vintage vondsten, kunst en andere originele en exclusieve hebbedingen van lokale designers. Die voucher van €50 zal makkelijk uit te geven zijn, kiezen wordt moeilijker.

Naast hun heel eigen selectie duurzame mode en lifestyle producten @host_concept, heeft de meidenbende bij @rehosted_by_host sinds kort een nieuw concept met tweedehands parels. Heel veel keuze dus, om een waardebon van €100 te besteden, geldig in beide winkels!

Als je van al dat kiezen honger hebt gekregen, dan lost @shmos.plantbased dat graag voor je op. Wij geven een voucher weg van €20 zodat je kan proeven van onze vegan broodjes die helemaal ok zijn voor Moeder 🌍.

Hoe doe je mee? Volg alle 6 accounts die hierboven vermeld worden op Instagram (krijg je geen spijt van) en vertel aan een paar vrienden hoe cool Berchem wel is, door hen te taggen in een post van je keuze. Als je ook nog even die halve minuut tijd neemt om deze giveaway te delen in jouw stories, dan zijn wij – kleine lokale zaken – je daar héél erg dankbaar voor.

DIKSTE DANKJEWEL AL voor jullie liefde en support, veel succes! We maken de winnaar bekend op zondag 10 september!

Een reactie plaatsen