Nomineer Shmos voor de Belgian Vegan Awards

De Belgian Vegan Awards zijn weer van start gegaan. Dit is een initiatief van Be Vegan om Belgische vegan ondernemers en producenten in de kijker te zetten. De awards zijn volledig gebaseerd op publiekstemmen; jouw stem is dus van groot belang.

Shmos kan genomineerd worden voor de volgende categorieën:

  • Most Remarkable Newcomer: Ook al heb ik vorig jaar al wat catering gedaan, ik ben pas echt van start gegaan in april toen ik de zaak heb geopend in de Statiestraat, vlakbij Berchem station. Als een 100% plantaardige broodjeszaak zijn wij uniek in België. Ik zou het dan ook een enorme eer vinden als mijn harde werk beloond wordt en dat ik deze titel mee naar huis kan nemen.
  • Best lunch: al zijn er al veel leuke lunchspots waar je naartoe kan gaan, Shmos vult een gat in de markt door een snelle en goedkope lunch te kunnen voorzien dat ook nog eens enorm smaakt.
  • Best catering: Mijn minibroodjes zijn voor vele bedrijven een welgekomen product dat zorgt dat iedereen kan proeven van de vegan keuken op een ongedwongen manier. Ook heb ik al meerdere privéfeesten “geveganized” met mijn hapjes en appetizers. Nog geen enkele feestvierder heeft “zijn vlees” gemist, wat een geweldig compliment is.

Ik zou het fantastisch vinden als je minder dan 150 seconden van jouw tijd wil gebruiken om op Shmos te stemmen in de bovengenoemde categorieën.

Klik hier om Shmos te nomineren.

Nomineren kan vanaf 20/11/2023 tot 10/12/2023 (stemronde 1). Vanaf 18/12/2023 start de finale (stemronde 2) en kan je stemmen voor jouw favoriete finalist die volgens jou mag winnen.

MERCI!

Een reactie plaatsen