Shmos in de finale van de Belgian Vegan Awards – Stem nu!

Met de Belgian Vegan Awards zet BE Vegan de beste vegan initiatieven jaarlijks in de bloemetjes. Dit jaar is Shmos finalist bij “Most Remarkable Newcomer”, een titel die ik natuurlijk heel graag naar huis wil nemen.

Er zijn al heel veel goede lunchzaken in Antwerpen die volledig of deels vegan food op hun menu hebben staan, maar bij broodjeszaken zag ik ruimte voor verbetering. Ik vond het jammer dat niet meer broodjeszaken vegan aanboden, gezien je soms niet veel tijd hebt om uitgebreid te lunchen en je gewoon snel een broodje wilt uithalen.

Tijdens corona voelde ik steeds meer de drang om iets betekenisvol te gaan doen en bij te dragen aan een duurzamere planeet. Mijn job binnen de communicatie voldeed daarom niet meer. Ik stopte eind 2021 om in 2022 aan een nieuwe lei te beginnen. Ik deed een traject bij Unizo en maakte een business en financieel plan op.

Ik had een kleine pop-up op het Eilandje en nadien ging ik als cateraar aan de slag op Campus Zuid van KdG Hogeschool. Op de campus stond ik in een grootkeuken, wat me enorm veel ervaring en het vertrouwen heeft gegeven om een fysieke zaak te openen.

In januari 2023 begon ik dan ook meteen te zoeken naar een pand, die ik vrijwel meteen vond. Sinds midden april is Shmos geopend in de Statiestraat 154, vlakbij Berchem Station.

In die enkele maanden heb ik al een groot vast clientèle opgebouwd en komen er steeds meer cateringopdrachten binnen. Ik ben ontzettend trots op wat ik in korte tijd op mijn eentje heb bereikt en zou het dan ook een enorme eer vinden mocht ik mijn werk kunnen belonen met de titel van ‘Most Remarkable Newcomer’.

Vind je dat ik deze titel ook verdien? Stem dan hier op de website van Be Vegan. Heel hard bedankt!

Een reactie plaatsen